Най-нелепите диети

najnelepitedieti_thumb.jpg 1. Сексуална диета

Който се спре на нея, надали ще я забрави. Една от най-запомнящите се диети. Макар и не с ефекта на собственото ви отслабване. Състои се в следното: след всяко приемане на храна, трябва да правите секс минимум час. Казват – това отлично помагало да се изгорят получените калории. В действителност – пълна заблуда. При секс се изгарят точно толкова калории, колкото при миенето на зъби и по-малко дори от пазаруването за час. А и трябва да си набавите някакъв секс-тренажор, ако искате сексуални упражнения час и половина без почивка. Няма мъж, който да издържи секс 5-6 пъти дневно толкова време повече от два дни. Той със сигурност ще отслабне, но не и вие. Ако искате да скъсате с него набързо – това е много подходящо. Обаче не и ако искате трайно да отслабнете. Може би създателите на тази диета са били порно актьори или обикновени шегобийци.

2. „Електронни” диети

Отслабване, благодарение на електронни гривни, амулети, колани, пеперуди и тем подобни щуротии, достойни съвременни заместители на магиите, заклинанията и неподдаващите се на логика действия. Пригответе се за загуба на пари и време. Ако има някакъв ефект, то той ще е плод на самовнушението, че „това действа”, подтискайки апетита ви. Това означава, че и ютията би свършила същата работа ако я поставяте всяка вечер върху корема си с мисълта, че е „специален уред” за топене на мазнини.

3. Диета „Японски пръчици”

nainelepitedieti.jpg

Особено подходяща за тези, които изяждат всичко за секунди и си слагат още за „дояждане”. Пробвайте да ядете всичко с тези японски прибори. Ако издържите хилежа на хората покрай вас и сдържате гнева си при употребата на пръчиците поне седмица, ефектът ви е в кърпа вързан. Ще свалите поне две кила – от яд и обезводняване.

4. Жонгльорска диета

Преди да хапвате или сготвите, пожонглирайте едно хубаво с продуктите. Така ще изгорите известно количество калории, а и ще направите в крайна сметка подбор на използваните продукти – повечето ще отидат в коша.

5. Бебешка диета

Нужно е да приемате по 200 мл адаптирано бебешко мляко, не повече от 6 пъти на ден. Като цяло нескучна диета. Можете спокойно да пищите с пълно гърло по цял ден „На диеееееета съм”. Със същия ефект можете да смучете по 6 близалки дневно с надежда да отслабнете. От депресия.

6. Чили диета

Тук основното е да слагате много чили на всичко, което ядете. Десерти, салати, супи, ястия, всичко с много чили. Особено десертите. Торти, пайове, кремчета и т.н. подсладители на живота – с мноооого чили. Докато не започне да ви се повдига и в крайна сметка спрете да ядете. Действа, а?

7. Диета с червеи

Нова тенденция в диетите доби популярност – доброволно заразяване с глисти и тении. Ако не знаете, тези „гости” растат и хапват едновременно с вас. Ако сте хазартна личност, можете да заложите дали вие или вашите вътрешни паразити ще отслабнете първи. Вие със сигурност ще слабеете, но смъртоносно – тези паразити се гонят особено трудно и дълго от тялото.

Следва продължение…

Най-нелепите диети 2

Коментар ?