Портфолио – Ревю на медицинска козметика

portfolio-revyu-na-meditsinska-kozmetika

GinGira e най-новата продуктова линия на *** в областта на медицинската козметика.

ДжинДжира Медикасол е продукт от тази серия и се използва за правилното и бързо зарастване на рани, предотвратяване поява на белези и заличаване на стари такива по тялото. Съществуват множество причини за възникване на дефекти по кожата, най-разпространени от които са: раждане, операции, козметични процедури по разкрасяване, различни увреждания на кожата при залежаване, изгаряния, наранявания и т.н. Не е тайна за никого, че такива белези доста трудно се заличават. Въпреки това, ДжинДжира Медикасол успява да им окаже магически ефект.

Продуктът се препоръчва и при хора с кожни язви и разранявания. ДжинДжира Медикасол често се прилага при лечение на келоиди и венозни рани. Много лекари препоръчват ДжинДжира Медикасол при пациенти с нарушена циркулация на кръвта в долните крайници. Активната съставка предотвратява образуването на тромби. Освен това, помага да се премахне излишната течност от организма и по този начин подобрява кръвообращението. Доказано е, че ДжинДжира Медикасол също помага на пациенти, страдащи от диабет и атеросклероза, тъй като облекчава състоянието на кръвоносните съдове при тези болни.

ДжинДжира Медикасол започва да се прилага 2 седмици след сваляне на конците или нараняването. Нанася се равномерно върху засегнатата област на кожата 3 пъти на ден, като продължителността на лечението е индивидуално и може да продължи от 3 месеца до 2 години в зависимост от плътността, размера и давността на белезите.

Активното вещество в ДжинДжира Медикасол – това е пречистен екстракт от Centella asiatica 10%. Хидратиращият ефект се постига от компоненти като глицерин, пречистена вода и емолиенти, позволяващи на активната съставка да проникне дълбоко в кожата. Подходящ за приложение във всички стадии на зарастването.

Неотменим помощник при зарастване на белези при ваксинации, варицела, акне. ДжинДжира Медикасол помага срещу досадните странични ефекти при разкрасяващи процедури като пилинг, лазерни интервенции, премахване на татуировки. Често се използва от жени след раждане с цезарово сечение, тъй като ефективно подпомага справянето със стриите, целулита и постоперативните белези.

За разлика от много други продукти, качествата на ДжинДжира Медикасол не са преувеличени. Този продукт постига точно този резултат, който се очаква от него. Вероятно това е една от основните причини, поради която много лекари препоръчват на своите пациенти именно него. ДжинДжира Медикасол не е поредния свръхпродукт. Дължи своята популярност на множеството отзиви и препоръки от тези, които лично са се убедили в неговата ефективност.

Коментар ?