Типове копирайтър

копирайтъри

Химера събра за вас най-разпространените типове копирайтъри. Вие към кой тип спадате?

Типове копирайтър

  1. Този тип постоянно подобрява стила на писане и активно се опитва да привлече останалите колеги към това.

 

 

Типове копирайтър2

2. Принципът на работа на този тип е: „под легнал камък вода не тече“. Айнщайн не се бои да експериментира, да греши и да се учи от грешките си. Нали грешката е път към успеха?!

 

Типове копирайтър3

3. Тези автори на съдържание предпочитат да скрият личните си данни в социалните мрежи и да контактуват с никнейм. Не се стремят към популярност и не гонят богатсво – за пълно щастие им стига да заработват за храна и покрив над главата.

 

Типове копирайтър4

4. Преписвали ли сте чужда работа с частични изменения? Значи вече сте влизали в ролята на Капитан Флинт. Ако сте го правили с идеята да се научите на нов стил на писане няма нищо лошо. Само помнете – с чужд труд дългосрочен успех не се постига.

Типове копирайтър5

5. С други думи, ако лесно убеждавате клиента, че само вие можете да изпълните качествено заданието, то вие сте Копърфийлд в света на съдържанието. Нерядко Дейвид дава работа и на свои колеги, но лаврите остават при него.

Типове копирайтър6

6. Парите не могат да изменят убежденията на този автор. Най-важно за него е майсторсвото. Затова този тип често не приема клиенти, които се опитват да налагат свои правила на работа.

Задължително ценете своя и чуждия труд, приятели. Към който и тип да спадаме, всички влагаме много труд и усилия, за да дадем качествен продукт на клиента. И не приемайте статията твърде сериозно.

Коментар ?